• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Благодійна ярмарка «ЗІГРІЙ ТЕПЛОМ СЕРЦЕ СОЛДАТА»

Благодійна ярмарка «ЗІГРІЙ ТЕПЛОМ СЕРЦЕ СОЛДАТА»

2017-12-18

/Files/images/20171218_123419.jpg

Напередодні Дня Святого Миколая учнівський та педагогічний колективи Мисюрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів вирішили зробити добру справу. Спільними зусиллями було проведено благодійну ярмарку «Зігрій теплом серце солдата», взяти участь в якій радо відкликнулись всі учні нашої школи.

У цей день фойє нашої школи перетворилось на торговий зал, парти та прилавки якого переповнились безліччю різноманітної смачної випічки та виробів виготовлених власноруч дітьми нашої школи. Школярі завзято торгували своїми товарами, закликаючи покупців не проходити осторонь. Гарними покупцями виявились учні, усі працівники школи, батьки, односельці. Загалом під час благодійного заходу було зароблено 1771 гривню. Звичайно, ця сума зовсім не велика, проте зібрана від щирого серця, тож сподіваємось, що вона бодай чимось допоможе нашим воїнам.

Наступного дня, 19 грудня, з ініціативи дітей були створені обереги та малюнки молодшими школярами, старші діти вирішили написати листи подяки та привітань із зимовими святами, які разом із грішми ми передали Бакуну Віталію Анатолійовичу, з яким співпрацюємо вже не перший рік.

У наш час дуже важливо залишатись добрими, щирими, милосердними, не забувати дякувати тим, хто оберігає наш мирний сон, хто дає нам змогу радісно зустріти зимові свята, та головне – жити без війни. Дякуємо нашим захисникам! А ми в свою чергу можемо сміливо пообіцяти пам’ятати про Ваші подвиги та завжди допомагати всім хто цього потребує.

/Files/images/EohSQS1UjmE.jpg/Files/images/20171218_120153.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 390

Коментарi